FAQ

Hieronder staan de meest gestelde vragen (FAQ) over het bestelproces en over de buffel schedels zelf.
Staat je vraag en antwoord hier niet tussen neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Neem contact op

1. Bestellen

1.1 Waarom kan ik op de website geen buffel schedels bestellen?

Wij zijn van mening dat je voor het maken van de beste keuze voor een buffel schedel het product in het echt moet kunnen zien. Op de foto’s kunnen de buffels schedels er anders uitzien dan in het echt. Om toch een zo goed mogelijk beeld te geven hebben we meerdere foto’s per schedel gemaakt. Daarnaast kun je in het echt verschillende buffel schedels gemakkelijk vergelijken.  We hebben al een aantal maal meegemaakt dat onze klanten na een vrijblijvend bezoek met een andere buffel schedel naar huis gingen dan waar ze in eerste instantie voor kwamen. Daarnaast geeft het contactmoment ons de mogelijkheid om nog tips en adviezen te geven.

1.2 Ik ben niet in staat om in Venray (vrijblijvend) te komen kijken. Wat zijn de overige opties?

Verzenden
Uiteraard is het mogelijk om de buffel schedel te laten verzenden. Wij maken hiervoor altijd gebruik van aangetekend versturen via PostNL. Zo is het pakket verzekerd tegen verlies en schade. Daarnaast kan zowel de klant als wij het pakket volgen. De schedels zijn ook heelhuids aangekomen vanuit Indonesië dus versturen is absoluut een goede optie!

Bezorgen
In onderling overleg kan gekeken worden of het bezorgen van de buffel schedel een optie is. Naast de regio Venray is dit ook goed mogelijk in de omgeving van Eindhoven, Nijmegen en Venlo. Neem voor deze en andere plaatsen contact met ons op via het contactformulier.

1.3 Ik heb een mooi design gezien, maar deze is niet op voorraad. Hoe nu verder?

Neem contact met ons op. Wij kunnen je vragen beantwoorden, je informeren over de prijzen en levertijden en je aanvullende wensen doornemen. Zet vervolgens zelf alles op een rijtje en maak weloverwogen je keuze.

Binnengekomen orders (inclusief aanvullende wensen) zullen wij doorgeven aan onze graveerder in Bali. Na bewerking en bij voldoende vracht zal deze vervolgens naar Nederland verscheept worden. Een bestelling waarvoor geduld nodig is, maar het zal het wachten meer dan waard zijn!

1.4 Zijn de buffel schedels op jullie site voorbeelden of koop ik daadwerkelijk de schedel die ik online zie?

Je krijgt daadwerkelijk de schedel inclusief hoorns van de foto op onze website. Het touw en de schroeven voor de afwerking zitten er uiteraard ook bij.

2. Producten

2.1 Verkopen jullie alleen witte schedels of ook bruin/brons/metallook?

De combinatie van de hoorns, de schedel en de gravering ligt al vast. Om u toch enigszins flexibiliteit te geven hebben we ervoor gekozen om de buffel schedels alleen in het wit (naturel) aan te bieden. U heeft dan zelf de mogelijkheid om de buffel schedel naar eigen smaak te kleuren/pimpen.

Voor de liefhebbers die zelf niet zo creatief zijn hebben we een goed alternatief. We hebben op dit moment een samenwerking lopen met een bedrijf die gespecialiseerd is in het metalliseren, coaten en met Swarovski steentjes versieren van buffel schedels. Neem contact met ons op voor meer informatie.

2.2 Verkopen jullie ook niet-gegraveerde buffel schedels?

Nee, op dit moment verkopen wij alleen gegraveerde buffel schedels.

2.3 Verkopen jullie ook longhorns?

Nee, op dit moment verkopen wij alleen gegraveerde buffel schedels.