Over ons

Inmiddels al vele jaren geleden zijn wij (Deco Skull) besmet geraakt met het zogenaamde ‘reisvirus’. Ieder jaar proberen we een mooie rondreis te maken. In welk continent of in welk land je ook komt, overal zijn mooie souvenirs te vinden. Tijdens iedere rondreis komen we dan ook in aanraking met de vele mooie souvenirs die de vakantielanden te bieden hebben. Huiswaarts keren zonder minimaal een souvenir gekocht te hebben is voor ons geen optie.

In 2015 hebben we een rondreis gemaakt door Indonesië. Met name op Bali is het aanbod aan mooie souvenirs gigantisch. Onze uitdaging lag dan ook niet in het vinden van een mooi souvenir, maar in het maken van een keuze uit de vele mooie souvenirs. Toch was deze keuze vrij snel gemaakt toen wij kennis maakten met de handgegraveerde buffel schedels. Liefde op het eerste gezicht!

Een buffel schedel is een souvenir wat niet alleen mooi is als je in het land bent geweest, maar voor iedereen een mooie toevoeging kan zijn aan het interieur. Een echte blikvanger!

Eenmaal terug in Nederland hebben we de mogelijkheid onderzocht om nog een aantal van deze prachtwerken te importeren. Gelukkig hadden we in Indonesië al kennis gemaakt met de volgens locals beste graveerder van Bali. Door de goede verhalen en zijn betrouwbaarheid hebben we de stoute schoenen aangetrokken. Zie hier het resultaat waar wij trots op zijn!

Bewerkte buffel schedel